Kontakt os

Kontakt os og få svar på dine spørgsmål, et godt tilbud eller hjælp til dit næste projekt . Brug formularen, ring på (+45) 3095 8076 eller send os en mail. PS: VI OPLEVER PT. LIDT PROBLEMER MED VORES KONTAKTFORMULAR, RING ELLER MAIL GERNE, HVIS DET DRILLER.
500 tegn tilbage
Tilføj filer
Har du problemer med at sende denne formular, bedes du ringe til os på 3095 8076. Vi forsøger at besvare alle henvendelser inden for 2-5 arbejdsdage. Tilbud udføres normalt inden for 2 til 3 arbejdsuger. Henvendelser uden kontaktoplysninger besvares ikke. Vi videregiver ikke dine informationer. Vi behandler dine personoplysninger som beskrevet i vores persondatapolitik, som du kan læse mere om under INFORMATION, GDPR.

Hvad kan vi gøre for dig?

Vil du høre hvad KONCEPTHAL kan tilbyde, så kontakt os på telefon 30958076 eller benyt kontaktformularen foroven.

Vores kompetente og erfarne konsulenter sidder klar til at hjælpe dig. Er du i den overvejende fase, og ved at undersøge de mange muligheder, kan du tage en uformel snak med en af vores arkitekter og blive klogere på, hvad der er den helt rigtige løsning for netop dig.

Har du allerede besluttet dig for at drage nytte af de mange økonomiske fordele ved et gennemarbejdet koncept, og har spørgsmål til det næste skridt i processen, så sidder vi klar til at hjælpe dig. Uanset hvad, er vi her til at tage dig i hånden og guide dig sikkert gennem hele byggeforløbet – hos os, er det dig, der bestemmer.

Vi bygger i hele Danmark, Skandinavien og leverer alt fra byggesæt til totalentrepriser.

PS: Det vil være en stor hjælp, hvis du udfylder hele kontaktformularen.

Salgskontor

Koncepthal A/S
Ansager Landevej 11
DK-7200 Grindsted

+45 30958076
.

Det skal være let at bygge kvalitet

Med KONCEPTHAL får du en erfaren og stabil partner. Vi leverer byggeri med høj kvalitet til en fair fast pris. 
 
 
 
bg Image
Back to top