Det skal være let at bygge kvalitet

Vores målsætning har i årtier været at forenkle byggeprocesser og udvikle nye koncepter, som gør det muligt at tilbyde kvalitet til en konkurrencedygtig pris. Takket være en kvalitetssikret præfabrikation og udvikling af nye unikke  byggetekniske løsninger, har vi udfordret, og fortsætter med at udfordre, konventionelle metoder i branchen. 

Med KONCEPTHAL får du en erfaren og stabil partner, der kan håndtere hele byggeprocessen. Vi sammenarbejder med de bedste leverandører, både lokalt og internationalt. Takket være store indkøb og lave omkostninger, kan vi tilbyde kvalitet til en fair pris. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten eller vores beregninger, da det altid har været en bedre forretning for alle parter at levere et ordentligt produkt fra starten.

Både hvad produkter og kunder angår, synes vi selv at vi kommer vidt omkring. Vores kundekreds er alsidig og omfatter virksomheder inden for de fleste brancher samt private husstande fordelt over hele Danmark, Norge, Sverige og Tyskland. I samarbejde med vores leverandører af byggekomponenter og byggesæt kan vi endda levere til det meste af Europa. 

Salgskontor

Koncepthal A/S
Ansager Landevej 11
DK-7200 Grindsted

+45 30958076
.

Det skal være let at bygge kvalitet

Med KONCEPTHAL får du en erfaren og stabil partner. Vi leverer byggeri med høj kvalitet til en fair fast pris. 
 
 
 
bg Image
Back to top