Sandwichpaneler er optimalt for hurtigt og billigt byggeri.

Vores sandwichløsninger leveres som præfabrikerede, færdige elementer, hvor der er mulighed for at vælge individuelt imellem forskellige isoleringsmaterialer, profiler, isoleringsdimensioner, overflader og mange farver.

Panelerne er kompakte, alt-i-ét elementer, der består af en udvendig, robust klimaskærm, et lag isoleringsmateriale samt en indvendig beklædning. Sandwichpaneler har mange anvendelser. Facadepanelerne kan anvendes vandret eller lodret og tillige vælges med enten synlig eller skjult befæstelse.

Flere isoleringstyper
Den indre isoleringskerne kan være lavet af mineraluld (RW), polyurethan (EPIR), polyisocyanurat (PIR) eller polystyren (EPS). Vi leverer sandwichpaneler med forskellige termiske isoleringskerner i en bred vifte af tykkelser, både til vægge og tag.

Komplet leverance fra samme leverandør
Vi kan levere et komplet program af sandwichpaneler, stålåse, højprofiler, inddækninger, skruer m.m. Så er du altid sikker på at alt passer sammen og garantien bevares.

Kort leveringstid - godt alternativ til betonelementer
Ventetid på levering af byggematerialer kan være et stort problem, når det kommer til opførelsen af byggerier. Det gælder uanset om man venter på en byggetilladelse eller en levering af byggematerialer. Vi ser ofte sandwichpaneler anvendt som et alternativ til betonelementer, som ofte har meget lang leveringstid, helt op til 6-9 mdr. Den typiske leveringstid på vores sandwichpaneler er ca. 4-6 uger.
 
Ordreproduktion giver minimalt spild for dig som kunde/bygherre
Vores sandwichpaneler er ordreproduceret, så de passer til netop det enkelte byggeri.  Vi kan tilpasse længder, tykkelser, farver, isoleringstype m.m. til det aktuelle byggeri, hvilket i sidste ende er godt for både økonomien og miljøet. Du kan både selv stå for montagen eller overlade det til vores erfarne montører.

Ring til os og tal med en af vore kompetente medarbejdere eller brug vores kontaktformular.

Salgskontor

Koncepthal A/S
Ansager Landevej 11
DK-7200 Grindsted

+45 30958076
.

Det skal være let at bygge kvalitet

Med KONCEPTHAL får du en erfaren og stabil partner. Vi leverer byggeri med høj kvalitet til en fair fast pris. 
 
 
 
bg Image
Back to top